Verboden taken


Onderhoud van gebouwen, zoals fabrieken, winkels, kabinetten van artsen en tandartsen, kantoren, ... is uitgesloten.

Het is ook verboden om aan uw huishoudelijkehulp hoge ramen te laten reinigen  (indien ze verplicht is om een ladder te gebruiken).

Tot slot, is het verboden om uw huishoudhulp alleen thuis te laten in het bijzijn van minderjarigen. Het is ook verboden om ze te laten tuinieren (waaronder het maaien van het gazon).

Het schoonmaken door uw huishoudelijkehulp


Wanneer u met ons contact opneemt omdat u op zoek bent naar een huishoudhulp zullen we analyseren, volgens uw wensen, de persoon die het meest past met uw aanvraag.

Een bepaalde huishoudhulp wordt u aangewezen. Indien u niet tevreden zou zijn met de voorgestelde persoon, bieden wij u een andere persoon. 
Het kan ook gebeuren dat uw huishoudhulp op verlof of afwezig is. In dit geval proberen we uw een tijdelijke oplossing te bieden indien u dat wenst.

Materiële schade...wat moet ik doen?


Consult & nous is verzekerd voor de schade die zou kunnen worden veroorzaakt. In het geval van zulke schade, zouden we dankbaar zijn als u ons onmiddellijk.

Er is geen tussenkomst van het aftrekbare bedrag van de aansprakelijkheid van het beleid dat door Consult & ons. Indien de schade hoger is dan het aftrekbare bedrag, Consult en wij zullen een verklaring aan zijn verzekeringsmaatschappij. Terugbetaling zal alleen instemmen met de verzekeringsmaatschappij. De verzekeringsmaatschappij zal ook de waarde van het onroerend goed op het moment van de schade.